Modra odločitev za vaš življenjski projekt

 • Hiša
 • Samostojna
 • 170 m2
 • 2020

Gorenjska, Kranj

Cena: 330.000 €

Splošno

 • Šifra: HP21222393084
 • Tip: Hiša
 • Velikost: 170 m2
 • Velikost parcele 482 m2
 • Leto izgradnje: 2020

Podroben opis

Prodamo samostojno hišo, zgrajeno do III. PGF,  na odlični lokaciji v Kranju. Odlikuje jo moderna arhitektura, izredno sončna in odprta  lega, lep razgled, mir in čisti zrak.  V okolici ni motečih dejavnikov, gre zgolj za stanovanjsko naselje, takoj za objektom je  gozd in druge naravne površine.

Objekt je moderno zasnovan,  veliko je steklenih površin, s tem pa so prostori zelo svetli in prijetni za bivanje. Obrnjen je tako, da je kar najbolj izkoriščena lega, ki je osončena preko celega dne. V sklopu objekta je tudi garaža za tri avtomobile s površino 40m2.

Gre za objekt, ki je izredno  kvalitetno  grajen. Pri gradnji so bili uporabljeni najboljši materiali. Že od same zasnove naprej so precizno izdelani vsi detajli, hidro in toplotne izolacije kot tudi vsa ostala izvedbena dela.  Dobra je izolacija pod temeljno ploščo, prerez je viden na priloženi sliki. Pozidava je izvedena  s kvalitetno in bolj  izolativno  Porotherm opeko, streha je enokapnica in je pokrita s  kritino Trimo Trebnje.

Okna so PVC s profilom Salamander 9cm in tri slojno zasteklitvijo, nameščene so  žaluzije Krpan na električni pogon.

Fasada bo v niansah sive barve, izolacija bo izvedena  s  stiroporjem  debeline 20cm.

Vsi ti dejavniki,  od same lege objekta, do  premišljene zasnove in  izvedbe izolacije ter kvalitetnih  vgrajenih materialov, vplivajo na to, da je objekt energetsko ne potraten, »nizko energetski objekt« kar na dolgi rok  pomeni zelo nizke stroške ogrevanja.  

Objekt ima  144 m2(uporabne)  neto tlorisne površine v dveh etažah, končna svetla višina po etaži  je 270 cm. V pritlični etaži so dnevno bivalni deli, s kuhinjo jedilnico in dnevno sobo, od tod je tudi izhod na teraso in ostale ozelenjene površine. Na tem nivoju je še kopalnica, hodnik in tehnični prostor. V dnevnem prostoru je tudi dimnik tako, da je mogoč priklop  kamina na trda goriva.

Nadstropje  je, zaradi strehe v izvedbi enokapnice,  normalnih višin in ni pobitih stropov. Na tem nivoju so tri spalnice in večja kopalnica s sanitarijami.

Če želite prijeten, sodoben in  kvalitetno zgrajen dom, v miru in naravi, v bližini vse potrebne infrastrukture, je to prava izbira za vas. Pokličite z veseljem vam odgovorimo na morebitna vprašanja.

Pogoj prodajalca je, da mu kupec povrne stroške prodaje v višini 2% prodajne vrednosti  + DDV.

Kontaktiraj

agent Milan Hlepčar

Milan Hlepčar

 • 070/550-512
 • milan@mp-projekt.si

Dodatno

Priključki
Elektrika Voda Kanalizacija
Energetski razred
Ni potrebna (334. člen EZ-1)