Modra odločitev za vaš življenjski projekt

Reference

Splošno

Odlično poznavanje tržnih razmer,
Prisotnost pri trženju in prodaji večine novogradenj v Kranju v zadnjih dvajsetih letih z uspešno realizacijo:

 • Soseska Vrtnarija,
 • Oskrbovana stanovanja,
 • Stanovanja Planina jug – investitor Loka Invest,
 • Stanovanjsko poslovni objekt Alpo,
 • Stanovanja Vila Pinacea,
 • Stanovanjsko poslovni objekt IC Dom,
 • Stanovanjski objekt Golnik,
 • Novogradnje Prešnica pri Kozini,
 • Luksuzni dvojčki Kranj - Primskovo,
 • Več eno in dvostanovanjskih hiš,
 • Lastni projekti.

Mnenja strank

Spoštovani,

z vašim  posredovanjem smo decembra 2010 kupili stanovanje v Bohinjski Bistrici. Z vsemi vašimi storitvami, povezanimi s tem nakupom, smo bili zelo zadovoljni. Uredili ste vse zadeve tako, da je nakup bil speljan pošteno in varno, čeprav so bile na stanovanju določene obremenitve na zemljiški knjigi. Vi ste vse te zadeve uredili s prodajalcem stanovanja in osebami (pravnimi in fizičnimi), ki so imele zapisane bremenitve na tem stanovanju, zelo korektno in hitro – tako, kot je bilo dogovorjeno, zelo strokovno. Dobro poznate zakonodajo in tudi izvajanje vseh postopkov povezanih z nepremičninskim področjem (teoretično in praktično).

Sodelovanje z vami lahko samo pohvalimo in vas priporočimo prijateljem in znancem.

Nada Malovrh

 

Iz lastnih izkušenj pri prodaji nepremičnine lahko potrdim, da je MP Projekt zelo profesionalna ekipa sodelavcev, ki vestno in korektno opravijo svoje delo.

Andreja Škulj

 

Z vašim podjetjem sem sodelovala dvakrat.
Prvič pri prodaji starega in nato pri nakupu novega stanovanja. Pri teh dveh  postopkih je vse potekalo brez težav.

Kasneje pa ste mi zelo pomagali pri prodaji mojega podedovanega deleža hiše. Pri tej prodaji pa so se stvari zakomplicirale (neurejena dokumentacija),vendar pa se je s pomočjo vašega strokovnega in potrpežljivega osebja tudi ta prodaja uspešno zaključila.Tudi v bodoče vam želi veliko uspeha pri delu in da še naprej ostanete tako profesionalni in pripravljeni prisluhniti željam in potrebam svojih strank. Vsekakor ste agencija,ki jo priporočam!

Karmen Savčić

 

Spoštovani,

z vašo agencijo sem nedavno sodelovala prvič in bila res zadovoljna. Agentka Andreja je strokovno zelo podkovana, komunikativna in opravlja svoje delo s pravim žarom, kar stranke hitro zaznajo. Odprta in zaupanja vredna komunikacija, pomoč, odkritost in zanesljivost ter enaka skrb za prodajalca in kupca je tisto, kar naredi vašo agencijo za dobrega partnerja. V prihodnosti se bom z veseljem spet obrnila na vas.

Suzana Čižman 

 

Thank you MP Projekt and in particular Jelena Lašič.

Our experience with MP Projekt has been first rate and cannot recommend them enough.

Since our first contact with Jelena, throughout our property search and throughout the process of purchasing our house in Bled the team at MP Projekt have arranged and guided us expertly to ensure the whole process went smoothly. Even once the purchase was complete any further help and advise we have asked for; from advising and arranging buildings insurance, to finding a plumber and changing the locks, this was all arranged…nothing was too much.

We live overseas and do not speak Slovenian…yet, so to find such a reliable, friendly, helpful and entirely professional agent made everything so much more less stressful than it may have otherwise been. We felt very safe in their capable hands. If we were to sell or buy again here in Slovenia we would have no hesitation in instructing MP Project and have no hesitation in recommending them to anyone looking to buy in this amazing country.

Andrew & Suzanne

 

Pretekle izkušnje z agencijami, ki sva jih imela s soprogo, niso bile preveč prijetne, tako ali drugače. Ko pa sva se nedolgo tega znova odločila za prodajo stanovanja, sva v spletu med brskanjem po straneh z nepremičninami zasledila agencijo MP Projekt; naredila sva domačo nalogo in po referencah ugotovila, da gre za resno agencijo. Sklenila sva, da jih kontaktirava. Slabe izkušnje iz prejšnjih let sva kmalu pozabila - sodelovanje z agencijo MP Projekt ni bilo samo visoko profesionalno, ampak vrhunsko na vseh ravneh. Zato jo odslej toplo priporočava vsem, ki na živahnem trgu nepremičnin kaj kupujejo ali prodajajo.

Lenka in Matej Krajnc
 

Nedavno sem s pomočjo agencije MP PROJEKT prodala svoje stanovanje in kupila novega. Agencija mi je bila pri tem v veliko pomoč, čeprav mojih zahtev pri nakupu stanovanja ni bilo lahko izpolnit. Ga. Jelena Lašič se je izjemno hitro in učinkovito odzivala na vse moje zahteve, zato agencijo MP PROJEKT mirne vesti priporočam tudi tistim, ki so imeli doslej z nepremičninskimi agencijami slabe izkušnje. 

V agenciji MP PROJEKT so v vseh ozirih izjemno profesionalni.

Erika Repovž

 

Agencijo MP Projekt je priporočil sin, ki je imel pozitivno izkušnjo pri nakupu stanovanja.

Mama, ki je v že kar visoki starosti, se je pred kratkim odločila za prodajo hiše. Ki naj bi jo izvedel jaz.

Papirologija seveda ni bila urejena. Uporabno dovoljenje, kataster stavb, ureditev meja, pooblastilo, … Vse našteto je profesionalno in z veliko dobre volje uredila gospa Jelena. In predvsem, je bilo privabljeno dovolj kupcev, da se je dosegla cena, ki je bila sprejemljiva za obe stranki.

Priporočamo!

Boštjan

 

Z agencijo MP Projekt sem sodeloval pri prodaji dveh nepremičnin. Spoznal sem vas pri prodaji garsonjere v Ljubljani, kjer ste zastopali kupca. Všeč mi je bila vaša profesionalnost, odprta komunikacija in odzivnost, zato sem vas najel pri prodaji počitniške hišice v okolici Grosupljega. Tudi tukaj ste stvari izpeljali hitro in učinkovito. Priporočam. 

Nejc Rački

 

S kvaliteto vaših storitev sem bil zelo zadovoljen. Gospa Žozeta je bila ustrežljiva, prilagodljiva, nudila je vse informacije ki sem jih potreboval. 

Luka Anžur

 

Z vašo agencijo sodelujeva s partnerjem že najmanj 5 let. Njegovo sodelovanje (nakup in prodaja stanovanja) ter moje ( prodaja polovice hiše sinu) z g.Marjanom Pičulinom je bilo več kot odlicno. G.Marjan se je vsakič zadeve lotil profesionalno in jo vedno zaključil z zadovoljstvom vseh strank.

Obenem pa pohvalim tudi pomembno vlogo ga. Jelene Lašič pri izpeljavi vseh projektov.

Hvala še enkrat obema in sem vašo agencijo priporočila že nekaj strankam.

Marija Brlan

 

Najprej sva odlična priporočila za agencijo MP Projekt d.o.o. pridobila od moje sestre in svaka, ki sta že imela pozitivno izkušnjo z ekipo MP Projekt pri prodaji svoje nepremičnine (hiše). Pričakovanja so pri takih referencah bila samo še večja. Želiva sporočiti, da je vsaka zgodba edinstvena. Že v samem začetku je težka osebna odločitev, prodati ali ne? Potem sva v agenciji, pri strokovnjakinji ga. Jeleni ugotovila, da se zadeva sploh še ne more prodajati, saj ni vse dokumentacije potrebne za prodajo. Pridobivanje manjkajočih dokumentov je bilo naporno in časovno zamudno, a nam je ekipa MP projekta vseskozi pomagala z nasveti in dejanji. Tudi prodaja dveh starejših hiš na enem skupnem dvorišču je bil poseben izziv in posebnost. Ekipa MP Projekt je pri prodaji imela še dodaten problem, saj so v obeh nepremičninah bivali najemniki in je zato usklajevanje terminov med najemniki in potencialnimi kupci terjalo dodaten napor. Gospod Milan je odlično obvladoval tudi takšno situacijo. V času prodaje se je pojavila še pandemija Covid 19, kar je dodatno oteževalo prodajo. Da nam res ni bilo dolgčas, pa so v tem času poskrbele še banke s posebnimi zahtevami glede dokumentacije starejših objektov, saj so potencialni kupci potrebovali hipotekarne kredite.

Vseeno smo odlično sodelovali in projekt prodaje tudi srečno zaključili. Nedvomno bi se v primeru nove prodaje ponovno obrnila na MP Projekt d.o.o. V tem času smo si zgradili zaupanja vreden odnos in to šteje. Pripeljali so nam take kupce, da smo bili na koncu res vsi zadovoljni. Čestitke in pohvala celotni ekipi MP Projekta d.o.o., posebej pa lepa hvala za odlično sodelovanje ga. Jeleni in g. Milanu. Ostanite še naprej tako fajni.

Metka & Brane

 

Moja izkušnja pri prodaji solastniškega deleža hiše z MP Projektom je bila izredno pozitivna. Vse osebe s katerimi sem bila v kontaktu, še posebej z gospo Jeleno in Žozeto, so delo opravile profesionalno, zelo kompetentne osebe, ki vedo kaj delajo in se na posel odlično spoznajo. V mojem primeru so se maksimalno potrudile pri zapletenem reševanju situacije, ki ni bila enostavna (pridobivanje arhivskih in ostalih podatkov, komunikacija s solastnikom, odvetnikom in tako naprej vse do primopredaje) . Vse postopke so peljali tako odlično in me sproti obveščali ter vodili čez postopek, da nisem imela skoraj nobenega dela. Vsakomur bi priporočila njihove usluge in zagotovo jim bom zopet zaupala v kolikor bom potrebovala nepremičninske usluge.

Barbka Havliček

 

Z agencijo MP Projekt smo do sedaj sodelovali dvakrat, in sicer pri prodaji stanovanja v mestu in posesti s kmetijskimi in gozdnimi površinami. Celotni prodaji nepremičnin sta potekali tekoče, na visoki ravni profesionalnosti in strokovnosti. Ga. Jelena Lašič, ki je oba posla vodila, je več kot odlična strokovnjakinja, ki posel spelje od začetka do konca profesionalno z visoko usposobljenostjo in znanjem na področju trga nepremičnin. Z vašimi storitvami smo bili več kot zadovoljni in vas toplo priporočamo ter želimo veliko poslovnih uspehov še naprej.

Beti

 

MP projekt nama je pomagal priti do sanjskega doma! Odraža jih ažurnost, prilagodljivost, strokovnost, korekten in spoštljiv odnos, prijazno in osebno sodelovanje. Srčna hvala Jeleni in Karmen, da sta se zavzeli in trudili ves čas sodelovanja, vse do ključa sanjske hiške.

Nežka in Iztok 

 

Draga Mateja! S tvojim delom sem zelo zadovoljna, si profesionalna, učinkovita in korektna. Hvala za vso pomoč in srečen konec.

Maja Kogovšek

 

Prijazni, natančni, dajete jasna navodila in držite se časovnega okvirja. 

Janko Papež

 

Sodelovanje z zaposlenimi iz agencije MP projekt je bila zelo lepa izkušnja. Zaposleni so zelo profesionalni in odzivni. 

Z možem sva pri nakupu stanovanja največ sodelovala z ga. Žozeto Hrvatin, ki jo morava izredno pohvaliti. Je oseba, ki bi jo pri nakupu ali prodaji nepremičnine priporočila vsakemu. Že prvi kontakt z njo je bil zelo prijeten. Tekom našega sodelovanja pa je bila izredno profesionalna, prijazna, prilagodljiva, ustrežljiva, uslužna in poštena. S svojim trudom in dostopnostjo nama je vlivala zaupanje, ki je zelo pomembno pri tem načinu sodelovanja. 

Pri sodelovanju z agencijo MP projekt bi, poleg vrhunske profesionalnosti, izpostavila lep, človeški in spoštljiv odnos do strank. 

Nataša Besednjak

 

Firma MP Projekt mi je preporučena kao posrednik u procesu prodaje stana u Sloveniji. To je ujedno bilo i moje prvo poslovno iskustvo s njima i njihovim zaposlenicima, no, njihova poslovnost, učinkovitost i stručnost uistinu su me se dojmili. Posao su obavili besprijekorno, pružajući daleko više od standardne usluge koja se očekuje od agencije za posredovanje u prodaji nekretnina. Gospođa Mateja je sjajno obavila svoj posao, bila je na raspolaganju u svakom trenutku kad je to bilo potrebno, a dobrovoljno se angažirala i u poslovima oko popravaka u stanu čime mi je znatno olakšala posao koji je trebalo obaviti. Vrhunski su obavljene sve aktivnosti od analize tržišta, pribavljanja dokumentacije, komunikacije s klijentima, pripreme ugovora, poreznih savjeta i prijava, pa konačno do primopredaje stana. Gospođa Jelena je pokazala izuzetnu pravnu kompetentnost, a olakšavala mi je tehnikalije prodajnog procesa i dolaske na sastanke u Sloveniju, pazeći prvenstveno da ove aktivnosti budu prilagođene meni i da me što manje inkomodiraju.

Firma MP Projekt maksimalno se angažira zadovoljiti interese obiju strana u prodajnom procesu i pri tom to čine stručno, profesionalno i maksimalno poslovno, gradeći tako izvanredan odnos s klijentima koji je vrijedan svake pohvale i daljnje preporuke.  

Morana

 

Na MP Projekt smo se obrnile na priporočilo prijateljice, ki je v preteklosti koristila njihove storitve in bila z njimi izredno zadovoljna. 

Z mamo in sestro, smo po očetovi smrti, podedovale hišo, ki smo jo sklenile prodati. Prijateljici sem zaupala, da nas je strah iti v prodajo. Priporočila mi je gospo Jeleno, ki je že po prvem telefonskem klicu pristala, da nam bo pomagala.

Prvi stik je bil izredno prijeten. Jelena nas je znala pomirit, poslušala je vse naše predloge in želje, kar je pri treh ženskah verjetno pravi izziv. Za vsak korak nam je povedala v naprej. Nikoli nisi imel občutka, da ji je kaj težko. Kadarkoli smo jo lahko poklicale in ji postavljale vprašanja v zvezi s prodajo. Vedno smo bile tekoče obveščene o obiskih bodočih kupcev. Izredno je bila prilagodljiva, kar se tiče obveznih srečanj zaradi raznih podpisov. Prodaja je stekla gladko, hitro. Uredila je vso papirologijo, ki je ni malo. Po pravici povedano, brez nje ne bi zmogle. Jelena je strokovna, zaupanja vredna in zelo srčna oseba. Prodajo je izpeljala  profesionalno.

Vesele smo, da smo jo spoznale. Na koncu smo klepetale kot stare prijateljice. MP Projekt in Jeleno bi priporočile vsakemu, ki prodaja in kupuje nepremičnino, predvsem zato, ker zna prisluhnit in uskladit različne želje in potrebe.

Želimo ji še veliko poslovnih uspehov!

Anica, Vesna in Romana

 

Izkušnja z agencijo MP PROJEKT in z vsemi zaposlenimi, ki so sodelovali pri prodaji stanovanja je izvrstna. Delo opravljeno hitro in korektno in strokovno. Priporočam vsem....

Janez Lenarčič

 

Spoštovani,

želim se vam zahvaliti za izjemno opravljeno posredovanje pri prodaji stanovanja v Ljubljani. Predvsem gospa Mateja Kostanjšek, pozneje pa tudi ostala ekipa, nam je s svojo prijaznostjo in brezhibno strokovnostjo omogočila kar se da prijetno izkušnjo v precej zapleteni zadevi. Od prvega kontakta je gospa Mateja prevzela uzde v svoje roke in nas zanesljivo vodila skozi nam kar zapleteno proceduro. Od izdelave oglasa, fotografij, vodenja potencialnih kupcev, pravočasne in zanesljive komunikacije, veliko nasvetov pri vsakem koraku, davčnega posveta, vse popolnoma transparentno, jasno in razumljivo. V vsakem trenutku je bila na razpolago, potrpežljivo in na razumljiv način pojasnila naše dvome, vse do končne realizacije posla. Skratka, zanesljivo in vredno zaupanja. Če bomo imeli še kakšne potrebe vezano za nepremičnine, se z veseljem zopet oglasimo pri vas. 

Hvala lepa še enkrat!

Družina Stradiot iz Reke, Hrvaška