Modra odločitev za vaš življenjski projekt

Reference

Splošno

Odlično poznavanje tržnih razmer,
Prisotnost pri trženju in prodaji večine novogradenj v Kranju v zadnjih desetih letih z uspešno realizacijo:

 • Soseska Vrtnarija,
 • Oskrbovana stanovanja,
 • Stanovanja Planina jug – investitor Loka Invest,
 • Stanovanjsko poslovni objekt Alpo,
 • Stanovanja Vila Pinacea,
 • Stanovanjsko poslovni objekt IC Dom,
 • Stanovanjski objekt Golnik,
 • Novogradnje Prešnica pri Kozini,
 • Luksuzni dvojčki Kranj - Primskovo,
 • Več eno in dvostanovanjskih hiš,
 • Lastni projekti.

Mnenja strank

Spoštovani,

z vašim  posredovanjem smo decembra 2010 kupili stanovanje v Bohinjski Bistrici. Z vsemi vašimi storitvami, povezanimi s tem nakupom, smo bili zelo zadovoljni. Uredili ste vse zadeve tako, da je nakup bil speljan pošteno in varno, čeprav so bile na stanovanju določene obremenitve na zemljiški knjigi. Vi ste vse te zadeve uredili s prodajalcem stanovanja in osebami (pravnimi in fizičnimi), ki so imele zapisane bremenitve na tem stanovanju, zelo korektno in hitro – tako, kot je bilo dogovorjeno, zelo strokovno. Dobro poznate zakonodajo in tudi izvajanje vseh postopkov povezanih z nepremičninskim področjem (teoretično in praktično).

Sodelovanje z vami lahko samo pohvalimo in vas priporočimo prijateljem in znancem.

Nada Malovrh

 

Iz lastnih izkušenj pri prodaji nepremičnine lahko potrdim, da je MP Projekt zelo profesionalna ekipa sodelavcev, ki vestno in korektno opravijo svoje delo.

Andreja Škulj

 

Z vašim podjetjem sem sodelovala dvakrat.
Prvič pri prodaji starega in nato pri nakupu novega stanovanja. Pri teh dveh  postopkih je vse potekalo brez težav.

Kasneje pa ste mi zelo pomagali pri prodaji mojega podedovanega deleža hiše. Pri tej prodaji pa so se stvari zakomplicirale (neurejena dokumentacija),vendar pa se je s pomočjo vašega strokovnega in potrpežljivega osebja tudi ta prodaja uspešno zaključila.Tudi v bodoče vam želi veliko uspeha pri delu in da še naprej ostanete tako profesionalni in pripravljeni prisluhniti željam in potrebam svojih strank. Vsekakor ste agencija,ki jo priporočam!

Karmen Savčić

 

Spoštovani,

z vašo agencijo sem nedavno sodelovala prvič in bila res zadovoljna. Agentka Andreja je strokovno zelo podkovana, komunikativna in opravlja svoje delo s pravim žarom, kar stranke hitro zaznajo. Odprta in zaupanja vredna komunikacija, pomoč, odkritost in zanesljivost ter enaka skrb za prodajalca in kupca je tisto, kar naredi vašo agencijo za dobrega partnerja. V prihodnosti se bom z veseljem spet obrnila na vas.

Suzana Čižman 

 

 

Thank you MP Projekt and in particular Jelena Lašič.

Our experience with MP Projekt has been first rate and cannot recommend them enough.

Since our first contact with Jelena, throughout our property search and throughout the process of purchasing our house in Bled the team at MP Projekt have arranged and guided us expertly to ensure the whole process went smoothly. Even once the purchase was complete any further help and advise we have asked for; from advising and arranging buildings insurance, to finding a plumber and changing the locks, this was all arranged…nothing was too much.

We live overseas and do not speak Slovenian…yet, so to find such a reliable, friendly, helpful and entirely professional agent made everything so much more less stressful than it may have otherwise been. We felt very safe in their capable hands. If we were to sell or buy again here in Slovenia we would have no hesitation in instructing MP Project and have no hesitation in recommending them to anyone looking to buy in this amazing country.

Andrew & Suzanne

 

Pretekle izkušnje z agencijami, ki sva jih imela s soprogo, niso bile preveč prijetne, tako ali drugače. Ko pa sva se nedolgo tega znova odločila za prodajo stanovanja, sva v spletu med brskanjem po straneh z nepremičninami zasledila agencijo MP Projekt; naredila sva domačo nalogo in po referencah ugotovila, da gre za resno agencijo. Sklenila sva, da jih kontaktirava. Slabe izkušnje iz prejšnjih let sva kmalu pozabila - sodelovanje z agencijo MP Projekt ni bilo samo visoko profesionalno, ampak vrhunsko na vseh ravneh. Zato jo odslej toplo priporočava vsem, ki na živahnem trgu nepremičnin kaj kupujejo ali prodajajo.

Lenka in Matej Krajnc
 

 

Nedavno sem s pomočjo agencije MP PROJEKT prodala svoje stanovanje in kupila novega. Agencija mi je bila pri tem v veliko pomoč, čeprav mojih zahtev pri nakupu stanovanja ni bilo lahko izpolnit. Ga. Jelena Lašič se je izjemno hitro in učinkovito odzivala na vse moje zahteve, zato agencijo MP PROJEKT mirne vesti priporočam tudi tistim, ki so imeli doslej z nepremičninskimi agencijami slabe izkušnje. 

V agenciji MP PROJEKT so v vseh ozirih izjemno profesionalni.

Erika Repovž

 

 

Agencijo MP Projekt je priporočil sin, ki je imel pozitivno izkušnjo pri nakupu stanovanja.

Mama, ki je v že kar visoki starosti, se je pred kratkim odločila za prodajo hiše. Ki naj bi jo izvedel jaz.

Papirologija seveda ni bila urejena. Uporabno dovoljenje, kataster stavb, ureditev meja, pooblastilo, … Vse našteto je profesionalno in z veliko dobre volje uredila gospa Jelena. In predvsem, je bilo privabljeno dovolj kupcev, da se je dosegla cena, ki je bila sprejemljiva za obe stranki.

Priporočamo!

Boštjan

 

 

Z agencijo MP Projekt sem sodeloval pri prodaji dveh nepremičnin. Spoznal sem vas pri prodaji garsonjere v Ljubljani, kjer ste zastopali kupca. Všeč mi je bila vaša profesionalnost, odprta komunikacija in odzivnost, zato sem vas najel pri prodaji počitniške hišice v okolici Grosupljega. Tudi tukaj ste stvari izpeljali hitro in učinkovito. Priporočam. 

Nejc Rački