Modra odločitev za vaš življenjski projekt

  • Hiša
  • Dvojček
  • 208 m2
  • 2016

Gorenjska, Kranj, Primskovo

Cena: 245.000 €

Splošno

  • Šifra: HP3676
  • Tip: Hiša
  • Velikost: 208 m2
  • Velikost parcele 172 m2
  • Leto izgradnje: 2016

Podroben opis

Na izvrstni lokaciji na Primskovem, le nekaj minut hoje do vrtca, šole in lokalne trgovine ter nekaj minut vožnje do nakupovalnega središča, centra Kranja ter prav toliko do avtocestnega uvoza, prodamo sodobno oblikovano, energetsko varčno in do zadnjega detajla premišljeno enoto dvojčka.

Hiša je zgrajena v pasivnem energetskem standardu, z uporabo izredno kvalitetnih materialov in izgotovljena do 3. podaljšane gradbene faze, kar pomeni, da je zunanjost z okolico popolnoma urejena, v notranjosti pa je hišo potrebno še dokončati, kar pomeni, da lahko kupec sam izbira zaključne materiale in kopalniško keramiko, možno pa je prilagajati tudi še tlorise sob v nadstropju.

Enota obsega 208 m2 neto površine in jo sestavlja kletna garaža za dve vozili, pralnica, shramba in vhod, v pritličju pa se, poleg dnevnih sanitarij, nahaja velika svetla in zračna kuhinja z jedilnico, ki prehaja v nižje ležečo dnevno sobo, katere višina sega do skoraj štirih metrov, kar daje občutek izredne zračnosti ter odprtosti, velike steklene površine pa zagotavljajo obilo svetlobe in povezavo do lepo urejene terase in atrija z zelenico, ki lahko v poletnih mesecih služita kot podaljšek dnevnega prostora. V nadstropju so tri svetle sobe in kabinet ter velika kopalnica, etažo višje pa se nahaja tehnični prostor in shramba ter izhod na veliko strešno teraso, s čudovitim odprtim panoramskim pogledom preko sosednjih streh na Kranj in okoliške hribe. Terasa zagotavlja popolno intimo, na njej lahko namestite jacuzi, okrasen vrt, lahko pa tudi žar z mini letno kuhinjo. Pripadajoča parcela meri 172m2.

Po vsej površini je predvideno talno ogrevanje s toplotno črpalko, za vedno svež zrak pa bo skrbel prezračevalni sistem z rekuperacijo. Hiša je zgrajena v pasivnem energetskem standardu kar kupcu zagotavlja subvencijo EKO sklada v višini 8.940 EUR.

Lokacija je izredno ugodna, poleg bližine vse potrebne infrastrukture, se le streljaj stran nahajajo polja, sprehajalne poti, trim steza, gozdiček in rečna struga reke Kokre, s svojimi prodnatimi plažami, kar vse nudi obilo možnosti za kvalitetno preživljanje prostega časa in rekreacijo v naravi.

Ne zamudite priložnosti, da se vselite v sodobno, moderno hišo, ki zagotavlja visoko kvaliteto bivanja. 

Kupec ne plača provizije.

Za dodatne informacije in ogled hiš v živo, pa vas vabimo, da nas pokličete na 041/747-738.

 

Kontaktiraj

agent Marjan Pičulin

Marjan Pičulin

  • 041/747-738
  • marjan.piculin@mp-projekt.si

Dodatno

Dodatno
Terasa
Priključki
Elektrika Voda Kanalizacija
Energetski razred
A2